Mam problem z instalacją ps'a. Ustawiam folder docelowy na D gdzie mam jeszcze dużo miejsca, ale instalator i tak chce władować 350Mb na C, ale tyle nie mam. Czy jest jakaś możliwość aby cały soft zainstalować na D??
Z góry dzięki i pozdro
nie ma takiej mozliwosci, musi sie czesciowo w windzie powiesic, i nei ma na dziada rady, jak rpzekombinujesz to si ebeda patche sypac ;(
pozatym i tak na ustawieniach fabrycznych photoshop ciagnie z dysku C ia jak bedziesz mial malo miejsca bedzie wyskakiwal error ze nie mozesz nic zrobic bo za malo miejsca na dysku C:[p.s. jak ktos pamieta gdzie sie zmienialo partcje z ktorej bedzie kozystal fotoszopik to info mile widziane :)]
Dzięki chłopaki!
Ehhh... to tylko format mi pozostaje i zwększyć partycje :(
zeby zmienic patch uzycia dysku w szopie to ustawienia w drugim chyab rozwijanym menu gdzies na dole, preferences moze? nei pamietam, i tma sa patche do dyskow
jak ktos pamieta gdzie sie zmienialo partcje z ktorej bedzie kozystal fotoszopik7
ctrl+k a pozniej ctrl+7
pono dobrze jest nie korzystac z partycji systemowej, a najlepiej utworzyc specjaln tylko na potrzeby fotka.
ctrl+k a pozniej ctrl+7
pono dobrze jest nie korzystac z partycji systemowej, a najlepiej utworzyc specjaln tylko na potrzeby fotka.
o dzieki bardzo Kreska :) odrazu lepiej :D