Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

myślę, że ta szafka po prawej powinna być złączona ze sufitem

Napisano

lekkie ziarenko jest ale mi to nigdy nie przeszkadza :) Bardzo miła dla oka wizka (tylko jakaś moda na kuchnie ostatnio dziwna ;) )

Pozdrawiam

Napisano

Mnie też sie podobna, może niektóre modele mogłeś zrobić bardziej detaliczne ale tak tez jest całkiem fajnie.

Vorek racja moda na kuchnie straszna jakaś :| To tak jak z tymi czołgami była i chyba jeszcze jest :D

Napisano

Bardzo ładna pracka, tylko cienie firanki IMO trochę za ostre.

PS. mody na samochody chyba nic nie przebije - panuje cały czas :)

Napisano

Nie no miodzio :D Bardzo mi sie podoba widok za oknem którego oświetlenie pasuje do tego wewnątrz (powinienem napisac na odwrót ale to co:P) Fajna kuchnia. Ja lubię drewno - ja naprawdę lubię drewno :P

Napisano

Ładna kuchnia, ładna...ale jakas taka "płaska" w sensie swiatła....jakos głebi nie widze :|

Napisano

ladny modeling, ale jakoś nie mge na niczym oka zawiesić, ale mi to nie przeszkadza bo wizki można dzielić na dwie grupy: te zwykle, czyli wizka "zrobie sobie wizke" oraz te artystyczne, gdzie przemyślimy wszystkie elementy i gdzie ma leżeć widelec :) Mimo wszystko podoba mi się, postarał bym się jeszcze o ładniejsze światełka nad garnkami, jekies dobre IESy :) Pozdrwiam

Napisano

fajna kuchnia, bardzo mi sie podoba tylko nie wiem po co włączone są te lampki małe jak za oknem świeci słońce i jest bardzo jasno w pomieszczeniu.

Napisano

praca ogólnie fajna, ale jest kilka błędów... przeszkadza mi przedewszystkim, że w dwóch ujęciach za oknem jest tak samo. troszkę niepotrzebnie światło w kuchni w dzień, ale ogólnie jest ok. pozdr

Napisano

w tych szafeczkach troszke przydaloby sie jakis rzeczy, bo takie puste, ta butelka tez taka jaks bez niczego no i i te reszte detali jak czy to sa przyprawy te dzbanki tak wszystkie biale, jeszcze troszke popracuj a bedzie git:)

P.S. zobaczylbym bym tez zchecia ta wizke wieczorem :) (zza nocy)

Napisano

Chciałbym mieć taką kuchnię, ale płytę pieca dałbym na środkową szafkę i jakiś bajerski okap. 5 z plusem.Pozdrawiam!

Napisano

Fajna wizka, co mi sie nie podoba to odcien drewna (dla mnie za bardzo w czerwień wpada), na krzesła dałbym troche inny niż na szafki, ale to już jest czepianie sie. Ogólnie super

Napisano

no i ja sie musze tez doczepic. nie znam sie zbytnio na GI,rozlkadzie cieni i swiatla itd ,ale zwyczajnie patrzac nie podoba mi sie ze swiatlo wpadajace przez okno rozswietla w sposob tak wyrazny / ostry podloge. wlasnie siedze w pokoju jest 14, swieci slonce i obserwuje podobny efekt . mam zaluzje i swiatlo wpada miedzy nimi na czesc lozka i podloge ale jest zdecydowanie bardziej rozproszone i nie tak mocne. a u Ciebie dokladny co do milimetra "kompniety kwadrat". poza tym "drobnym detalem"... gratuluje.

Napisano
  • Autor

Czesc!!

Dziekuje wszystkim za komentarze, kurcze nie przypuszczlem ze zbiore tak przychylne opinie, wkoncu max i vray nadal stanowia dla mnie wielka biala plame czekajaca na odkrycie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.