Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

To moje pierwsze wyjście z mroku a już trafiam do miasta w chmurach.

Sesja ogranicza ilość wolnego czasu a co za tym idzie czas na zmiany i poprawki zanika. Oddaję zatem to co mam dziękując jednocześnie wszystkim odwiedzającym i komentującym (szczególnie tym którzy dodawali pomysły na ulepszenie pracy).Dziękuję nawet tym którzy zaczynali "cos tam-moje wypociny:)" z własną pracą w moim temacie ;) bo to też zwracało na mnie uwagę :)

Poniżej zamieszczam wersję końcową (wydaje mi się jednak że nie ostateczną):

my.php?image=miastowchmurachgp8.jpg

"więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję sie poprawić" :)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

miastooj2.jpg

Na swoją obronę mogę powiedzieć tylko, że chmury składają się z wody a same puchowe obłoczki nie satysfakcjonowały mnie i nie oddawały zamierzonego klimatu tej kompozycji :)

Napisano

Witka

NIezły start . . .

Hmm, wydaje mi się że efekt końcowy powinieneś pokazać na końcu :D, a nie na początku . . . :D

Zasady miniBitew to umieszczanie w wątku kroków, postępów w pracy ;) . . .,

a skoro na początku zapodałeś efekt "finalny" to może teraz zrób jakiś making off . . .

Chyba że dalej będziesz nad nią pracował.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

No i udowodniłem że jestem tu "świeżynką" :cool: i nie jestem jeszcze do końca obeznany w temacie minibitew. Oczywiście pomyślę nad zamieszczeniem kilku kroków z dotychczasowej pracy nad "miastem". Wydaje mi się jednak że nigdy nie jest się do końca zadowolonym ze swojego działa a co jakiś czas przychodzą nam nowe pomysły na poprawienie efektu "finalnego". Dlatego myślę że efekt "finalny" nie do końca musi być efektem "finalnym". Mamy przecież jeszcze cały miesiąc - wszystko przed nami. :)

Napisano

Wygląda jak bramy raju bardziej niż miasto w chmurach :) Ale dla mnie mega... szczególnie janiołki :)

Napisano

jest to topiero wstepny szkic z ktorego zrezygnowalem-posiadam za maly warsztat zeby osiagnac to co chce-zrobilem zdjecie i bawie sie na tablecie z tym w photo...chce by to "niby" miasto bylo widoczne z balkonu,tarasu...mam malo czasu, z warsztatem kiepsciutko wiec raczej za wiele nie osiagne...ale cos robic trzeba:)pozdrAll

ps: misiekhc , dzordon , jaras , morbid karbid , jonasz real!!!!SCISLA CZOLOWECZKA!!!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.