|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
0_0 wow
ale wypas:) bardzo fajne kolorki i przestrzeń. szkoda ze po prawej stronie dwie takie same prawie postacie. Piękny arcik:)
|
|
|
#4 |
|
Member
Miasto: Łódź
![]() |
Że też mnie takie rzeczy w chwilach wolnych nie wychodzą... ;)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
wow, pelen podziw:} szkoda ze tam nie mieszkam:D
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Bombowe, jeśli nie korzystasz ze zdjęc w takich prackach i organizujesz plan i całą scene z bańki to pokłony. Niewąskie wyczucie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
Miasto: Lublin
![]() |
zaraz zaraz... na ca.org jest nieco więcej ;) praca piękna... zapodaj coś jeszcze! :D
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Zmiażdzyłeś mnie! Uwielbiam takie prace.
|
|
#10 |
|
Member
|
to ja mam prosbe o jakies linki z fajnymi referkami, bo kurde zawsze mam problem ze znalezieniem odpowiednich fotek;/ z gory dzieki!;]
a co do pracki-no mistrzowskie jak zawsze,jedynie kolumna wydaje sie byc za szeroka, no i cos z linią horyzontu chyba nie tak;/ wysokosci postaci fruwaja, pierwsza postac zdecydowanie za wysoko, nie wiem jaką obrales l.horyzontu( na wysokosci wzroku czlowieka czy jak),ale wszystko fruwa;/ no i dwie podobno postaci po prawej tez troche niepotrzebnie;] ale pozatym klasa;] |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| traumatic eye injury |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|