|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 3D (Finished Works 3D) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE 3D. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
|
Sceny 3D:Matte Painting, kadry z krótkiego filmu Adevale2313
Witam wszystkich!
Od 9 miesiecy pracuję nad krótkim filmem Adevale2313. Do tej pory jeszcze nie wrzucałem niczego z tego projektu na serwis typu max3d.pl tak więc nie znam opinii szerszej publiczności. Mam jedynie nadzieje ze sie spodoba i dodacie mi komentarzami troche sił potrzebnych do skonczenia tego projektu. Film będzie miał długość ok 6-7minut. W tej chwili ukończone jest ok 30%. Wiele kadrów i podkładów niestety nie wygląda tak jakbym chciał ponieważ trzeba to skończyć w realnym czasie. Projekt ma być po skonczenu moim demo reelem dzieki któremu chciałbym kiedyś rozpocząć pracę w przemyśle filmowym abroad. Pozdrawiam wszystkich oglądających! ; ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by norden; 29-12-09 at 21:34. |
|
|
|
Reklama
|
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
brzmi ciekawie! poka ten film(urywki),albo powiedz cos wiecej o nim,pozdro
|
|
#5 |
|
Member
|
wypas :) ale pani przed pulpitem w tej pozycji to ma chyba ciężką pracę ;) Daj jej chociaż jakiś zagłówek :)
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
A pani na ostatnim screenie nie powinna trzymać palca na spuście ^^
Takie moje zboczenie .. strzeleckie. Pozdro ^^ |
|
|
|
|
#7 |
|
Member
![]() |
Hej heeeej, parę kadrów dajesz i chcesz komentarzy? :>
Daj to co aktualnie masz w filmiku, więcej ich dostaniesz :) Mi osobiście niektóre bardzo się podobają, ale fajnie byłoby zobaczyć je w akcji |
|
|
|
|
#8 |
|
Member
Miasto: Macondo
![]() |
Bardzo interesująco zapowiada się.. :-)
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Kurde, świetne!
Wygląda jak making-of jakiegoś dużego biura :D
|
#10 |
|
Konformistyczny Indywidualista
|
Mozesz napisac cos wiecej o samej produkcji? Sam wszystko robisz? Skad masz takie fajne guny itp? Ile czasu tygodniwo tak na oko ci schodzi z zycia na ten projekt? Ogolnie swietnie wyglada, jak skonczysz to robota w jakims studio murowana wg mnie :)