Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

FINAL duch_wojny4m.jpg

-------------------------------------------------

Taki przed chwila mi pomysl szczelil do glowy.

duch_wojny_m.jpg

Edytowane przez ortheza

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Drugi zdecydowanie lepszy, zeby nie rzec genialny :).

Czuc jak goruje nad armia (wielka lapa na pierwszym planie), czuc, ze niesie za soba mrok i zniszczenie, wreszcie mimo rozmiarow, poprzez swoja odmiennosc sprawia wrazenie bytu eterycznego czyli jak najbardziej wpisuje sie w temat.

Napisano

Nooo, to drugie toto super! Okolice glowy tylko jakby troche nieczytelne. Ogolnie swietny klimat i kolory! :) Chyba najbardziej mi sie podoba na razie :) Super wpisuje sie w temat, bo naprawde czuc ten roz******* ktory ze soba niesie pan D. W. Nie jestem pewien czy perspektywy nie mozna by bylo u niego poprawic delikatnie.

Napisano

Chocby to nawet nie byl koncept i w ogole nie zakwalifikowal sie do sondy, to orthezie udalo sie stworzyc swietny rysunek, co wydaje mi sie o wiele wazniejsze patrzac z szerszej perspektywy ;) Temat czelendzu jest fajna inspiracja i tyle. Co innego gdyby sie tu jakies pieniadze dalo wygrac! :D

Napisano

Moim zdaniem ta praca powinna wygrac. Jako jedyna pokazuje ducha wojny jako cos potężnego, ludzkiego ale i demonicznego. Duchem wojny ,wedlug mnie, nie jest jakis tam ludek z mieczami (to raczej duch walki) jak w innych pracach. Wojna jest potezna, masakryczna, globalna, okrutna, zla, jak walec z napedem rakietowym, porywajaca tysiace ludzi, napedzana szczytnymi ideami ale kierujaca sie najnizszymi instynktami i taki tez powinien byc jej duch. Brawo za wyczucie klimatu i filozoficznego aspektu tematu.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.