Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

grubychudy05_006bm.jpg

--------------------------------------

Dolaczam do boju :)

Gangasta tim

grubychudym.jpg

Edytowane przez ortheza

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

HoHO ") mocne wejście mam nadzieję że dalej będzie równie ciekawie.

//pozdr.

Napisano

Fajne. Chyba "Gruby" mógłby być grubszy dla jeszcze większego kontarstu. A może to "Chudy" garbiąc się zaburza mi tu odbiór. Ale szkic na prawdę świetny.

Napisano

No mnie osobiście bardzo się podoba. W szczególności chudy:) Ale chyba najgorzej nadal wyszło tło. Na postaciach (jak na razie ) widać dość mocno pędzel, a tło zrobione ze zdjęcia/brusha z cegłami czy jak tam zrobiłeś:) W każdym bądź razie strasznie to ze sobą kontrastuje. No i te otwory po kulach imo powinny być bardziej nieregularne.

No ale to takie uwagi początkującego kolegi:)

Napisano

Hehe, mnie osobiście tło nie przeszkadza; w kolorze ciekawe i fakturę ma fajną. Masz sztuczne światło z góry... gdy namalujesz stożek światła i głęboki cień poza nim, stworzy się ciekawy klimat, ale ciężko będzie Ci utrzymać chyba ten kolor tła. Dziury po kulach powinny zapewne powodować odprysk i generalnie większe zniszczenia tynku (tak myślę, bo nie widziałem osobiście). Za ahtegiem skłoniłbym się ku pogrubieniu grubasa i odchudzeniu cwaniaczka z bronią maszynową. Póki co bowiem, bardziej kojarzy mi się ta scenka z tytułem "duży i mały" niż "gruby i chudy".

Pamiętam z różnych Twoich prac, że często lubisz odpuścić detal skupiając się na ekspresji. Tutaj już od niego nie uciekniesz, bo praca- mam wrażenie - straci sporo na atrakcyjności. Wydaje mi się, że przydało by się poćwiczyć faktury materiału, highlightsy na broni i butach, jakieś krosty a twarzy albo włosy wystające z uszu etc.

Praca ma potencjał :)

Napisano
  • Autor

Uwagi jak najbardziej trafne, co do dziur po kulach oczywiscie ze sa do dopracowania, bede wygladac podobnie jak tutaj

Przygotujecie si ena updejt :] mam nadzieje ze nie bedzie z tego wielka klapa.

Dzieki za komenty!

Napisano

Heh tak sobie myślę, że we trójkę z ahtegiem nie tylko nawiązujemy do ciemnych typów, ale i zastosowaliśmy podobne światło. Nasze prace na tle innych prac konkursowych będą trochę monotonne, jak z jednego pieca :)

Napisano
  • Autor

final w 1-szym poscie, ostatecznie zdecydowalme sie na sepiowy wariant

grubychudy05_006bm.jpg

grubychudy05_006m.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.