Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No to praca finałowa. W regulaminowych wymiarach jest dosyc mała :) pod obrazkiem link do pełnej wersji. Pozdrawiam wszystkich

runfinalmini.jpg

pełna wersja:

runfinalfull.th.jpg

Edytowane przez Toxotes

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cikeawa kompozycja Ci wyszła. Jeśli będziesz potrafił przekuć lekkość szkicu w atrakcyjny rysunek to może byc bardzo fajnie. Jeśli idzie o szczegóły to popracowałbym nad twarzami demonków bo dynamika ruchu jest fajnie złapana. Smok mnie nie przekonuje, ale może po prostu za mało jest porysowany. I moim zdaniem powinien być zdecydowanie bliżej uciekających. Raz, że będziesz miałgo więcej w kadrze i będzie widocznie większy, a dwa że zasłoni ci część tła, na które nie masz pomysłu. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

wersja z lekkim detalem,próbnymi kolorkami i innymi zmianami.

Dzięki za cenne uwagi atheg, smok mnie też nie przekonywał :).

Trochę go powiększyłem i zmodyfikowałem łapę. A z twarzami demonów, to chodziło Ci o detal, wyraz twarzy, czy inne cuś? (lekko zmniejszyłem głowę chudego)

Pozdrawiam

run2.jpg

Napisano
  • Autor

no i kolejny update obrazka. wyszło na razie tak jakoś hmm... cukierkowo? :D

Może to zmienię. jeszcze sporo do dodania i poprawienia.

run3.jpg

Napisano

Moze i troche cukierkowo, ale udalo Ci sie w duzym stopniu wyeliminowac z obrazka paskudna biel i od razu zrobilo sie o wiele fajniej! :)

Napisano

Zwlaszcza światło na słupach jest świetne. Obrazek coraz lepszy. Na postaciach i na smoku mogłoby się dziać trochę ciekawiej. Ale podejrzewam, że i tak masz w planach pracę na nimi.

Koniecznie jednak popraw geometrię. Jeśli słupy maja u ciebie przekrój koła nie elipsy to na rysunku będziemy widzieć elipse o osiach pion-poziom. Chodzi mi o ten moment przejscia słupa w sklepienie. Strasznie to drażni. No i połączenie słupów z ziemią. I koło od taczki nie powinno się cmokać z krawędzią obrazka. Źle to robi kompozycji.

Napisano
  • Autor

Urbanboogie, atheg - wielkie dzięki za pozytywne komentarze i pokazanie konkretnych rzeczy które szwankują. Mam nadzieję, że przynajmniej w pewnym stopniu się z nimi uporałem.

Kolejny update. Jak zwykle - wiele rzeczy by się poprawiło, ale jak do jutra nie dam rady nic zrobic, to będzie to wersja ostateczna :)

Komentarze mile widziane :)

run4.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.