|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 3D (Finished Works 3D) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE 3D. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
![]() |
Scena 3D: Młoda zadowolona z życia kobieta ;)
|
|
Reklama
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Super! Wygląda mi na zodiakalnego Raka? Zbrush?;)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
3D max polymodeling tylko i wyłącznie, nie mam pojęcia o zodiakalnych zwierzętach ;)
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Włosy tez Maxie? Sweterek? Szczerze, to mógłbyś jakiegoś tutoriala ku pomocy niedoświadczonym kolegom;)
Bravissimo. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
mam mieszane odczucia niby fajne, ale zalatuje facjata faceta:)
|
|
#6 |
|
Member
![]() |
Wszystko w Maxie, mental ray, włosy Hair and fur. Tutorial hmm.. wszystko możliwe :)
|
|
|
#7 |
|
Cesarz Obciachu
|
Fajny sweterek, naturalnie wyglądająca skóra. Uwydatniłbym nieco dolną wargę i pozbyłbym się bokobrodów - nie dodają uroku ;)
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Super:) Trzymam za słowo, myślę, że nie tylko mi taki tutor może być pomocny;)
Jeszcze raz gratuluje skilla!:) pozdro |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
Miasto: koło Rzeszowa
![]() |
Zacznę od tego że teraz wiem dlaczego nie pije się kawy przeglądając internet. Jak przeczytałem tytuł to polałem po spodniach a była gorąca. Brzmi jak anons w serwisie randkowym. Mam nadzieję że modelka nie jest bliską osobą autora gdyż mnie się nie podoba - zwłaszcza zbyt duża szczęka. Za to podoba mi się sfeter. Jak zrobiłeś te włoski na sfetrze jeśli nie tajemnica?
|
|
|
#10 |
|
Member
|
"sfeter" hehe;)
Sorry, ale jestem czuły w tym punkcie;) |
|
|
|